Vrachtwagen komt terecht op middendrukgasleiding in Zandhoven: 3 woningen uit voorzorg ontruimd

In Zandhoven is een vrachtwagen in moeilijkheden gekomen. Bij het nemen van een bocht belandde de aanhangwagen in de gracht. Omdat de wielen boven op een middendrukgasleiding stonden, werd een perimeter ingesteld. Uiteindelijk bleek er geen lek in de gasleiding te zijn.

Op het kruispunt van Straateinde met de Henri Rulstraat in Zandhoven is een Litouwse vrachtwagen in moeilijkheden geraakt bij het nemen van een bocht. De aanhangwagen kwam in de gracht terecht. Omdat de wielen boven een middendrukgasleiding stonden,  werd er een perimeter ingesteld. De bewoners van 3 woningen in de buurt werden geëvacueerd. De brandweer kwam ter plaatse maar er werd geen lek aan de gasleiding gevonden. De vrachtwagen werd getakeld.

 

Meest gelezen