Geen groot feest voor 25e verjaardag Liers Cultuurcentrum, wel veel gelukwensen van artiesten

Het Liers Cultuurcentrum viert vandaag zijn 25ste verjaardag.  Dat doen ze op een bescheiden manier met een kleurwedstrijd én een filmpje met gelukwensen van bekende Vlamingen. "We hadden het uiteraard veel liever gevierd hebben met een groot feest, maar dat kan nu even niet", vertelt programmator Dominique Mondelaers.

Het zilveren jubileum van het Liers Cultuurcentrum zou oorspronkelijk vorig jaar in oktober gevierd worden met optredens van Kommil Foo, Jan de Smet en Lucas van den Eynde. Corona stak ook daar een stokje voor. Daarom pakt het cultuurcentrum het nu anders en kleinschaliger aan. "We hebben onze cameraman op pad gestuurd en reacties laten verzamelen van mensen die ons nauw aan het hart liggen. Dat gaat van vrijwilligers, tot medewerkers en ook heel wat bekende artiesten die regelmatig op ons podium stonden", zegt Mondelaers.

(Bekijk het filmpje hieronder)

Ook de kinderen mogen meevieren. Voor hen heeft het cultuurcentrum een kleurwedstrijd bedacht. "De jongste feestvarkens mogen onze kleurplaat inkleuren die we de scholen en de stadsdiensten verspreiden. Het resultaat mogen ze dan delen op sociale media en de winnaar mag met zijn/haar bubbel gaan kijken naar een volledig coronaveilig optreden", klinkt het.

Meest gelezen