Belga

Onderzoek na rookontwikkeling in politiecommissariaat

Het Brusselse parket voert een onderzoek naar mogelijke feiten van brandstichting in een wijkcommissariaat van de politie in Sint-Gillis. Vannacht ging het brandalarm af omdat er rookontwikkeling was in het gebouw. Er vielen geen gewonden.

“Er is onmiddellijk een veiligheidsperimeter ingesteld en de brandweer was snel ter plaatse”, meldt de politiezone Brussel Zuid (Anderlecht, Sint-Gillis en Vorst). “De schade is beperkt en er vielen geen gewonden. Het parket heeft een branddeskundige aangesteld en onder meer op basis van de camerabeelden wordt onderzocht wat er juist gebeurd is."

Het parket kan voorlopig nog geen informatie geven. Het zou gaan om een molotovcocktail die naar binnen zou zijn gehesen, maar dat is voorlopig nog niet bevestigd.

Meest gelezen