Videospeler inladen...

Autobestuurder stapt als bij wonder zelf uit zijn wagen na zwaar ongeval in Kennedytunnel

In de Kennedytunnel in de richting van Nederland gebeurde vanochtend een zwaar ongeval met vier voertuigen. Twee vrachtwagens en twee auto's zijn er kop-staart op elkaar gebotst. Eén auto kwam onder de aanhangwagen van een vrachtwagen terecht. De bestuurder van de auto stapte als bij wonder zelf uit zijn auto.

Een goede engelbewaarder is goud waard. Dat heeft de bestuurder van een auto die vanmorgen betrokken was bij een verkeersongeval in de Kennedytunnel aan den lijve mogen ondervinden. Vier voertuigen botsten er op elkaar in een kop-staart aanrijding. De auto van de man kwam voor een groot deel onder de aanhangwagen van een vrachtwagen terecht.  

De brandweer werd erbij gehaald om de man te bevrijden uit zijn voertuig, maar dat bleek niet nodig. Hij slaagde erin om de zetel van de passagiersstoel plat te leggen en langs de rechter achterdeur uit te stappen. De man is wel met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

(Lees verder onder de beelden uit "Het Journaal":)

Videospeler inladen...

 

Door het ongeval waren de rechterrijstrook en de middenrijstrook van de Kennedytunnel een tijdlang versperd. De weg is intussen vrijgemaakt maar er staat wel nog een uur file vanaf Haasdonk.

 

Meest gelezen