Ella Leyers speelt de hoofdrol in de nieuwe Streamz-serie "Storm Lara"

Actrice Ella Leyers speelt de hoofrol in de nieuwe vierdelige serie “Storm Lara”, die in juli te zien zal zijn op het streamingplatform Streamz. Leyers speelt Lara, een jonge vrouw die altijd haar grenzen opzoekt, zowel in de liefde als in haar werk. Haar tegenspelers zijn Wouter Hendrickx ("Black-out") en Aïcha Cissé ("Engel").

Vanaf juli is de nieuwe vierdelige serie “Storm Lara” te zien op Streamz, en de stormachtige Lara uit de titel wordt vertolkt door actrice Ella Leyers, ook bekend als absoluut recordhouder in de quiz “De Slimste Mens”. 

“Storm Lara” gaat over alle facetten van de liefde: de opwinding van pril geluk, de sleetsheid van een al wat langere relatie, maar het gaat ook over jaloezie, overspel, schaamte en schuld. Lara is een energieke 32-jarige vrouw, die altijd haar grenzen opzoekt, zowel in de liefde als in haar werk. Door haar charisma en energie komt ze vaak weg met haar onbezonnenheid, maar het lijkt erop dat deze formule niet meer lang zal werken.

De cast wordt vervolledigd  door Wouter Hendrickx ("Black-out") en Aïcha Cissé ("Engel"). Regisseur is Kadir Ferati Balci ("Cold Courage" en "Amigo's"). De opnames zijn ondertussen al achter de rug.

“Kadir is een zeer fijngevoelige regisseur”, zegt Ella Leyers, “en ik ben heel blij dat ik voor deze reeks met hem heb mogen samenwerken om van dit zotte project samen met mijn tegenspeler Wouter Hendrickx iets moois te maken.” 

Lees verder onder de afbeelding:

Regisseur Kadir Ferati Balci
VRT

Regisseur Kadir Ferati Balci: "In “Storm Lara” trekken we de thema’s van overspel en leugens open in een drama rond het charismatische maar complexe hoofdpersonage Lara. Bij het lezen van het verhaal voelde ik me meteen aangetrokken tot de unieke sfeer en de kwetsbare personages. “Storm Lara” zal een spannende thriller worden maar ook een pakkend portret van een jonge vrouw, met een prachtrol voor Ella.”

"Een spannende, beklemmende maar vooral ook zintuiglijke serie, dat had ik bij het schrijven van Storm Lara voor ogen.” zegt scenariste Daan Gielis: “Wat kan je je dan nog meer wensen dan zo’n geweldige cast - met Ella Leyers als de rebelse Lara - en topcrew onder leiding van Kadir Ferati Balci om dit neer te zetten?”

Meest gelezen