Radio 2

Huis brandt volledig uit in Snaaskerke

In de Roodkapjesstraat in de Sprookjeswijk in Snaaskerke bij Gistel woedde dinsdagnacht een zware, uitslaande brand in een woning. Gewonden vielen er niet, maar het huis is onbewoonbaar verklaard. Het parket heeft een deskundige aangesteld om de oorzaak van de brand te onderzoeken.

Volgens majoor Frank Vanhixe van de brandweerpost in Gistel kwam de oproep rond 2.30 uur binnen. Het tuinhuis stond in brand. Maar toen de brandweermannen aankwamen, was het vuur al overgeslagen naar het dak van de woning.

Geen gewonden

De bewoners konden op tijd ontsnappen uit het huis en worden momenteel opgevangen bij familie. Omdat de oorzaak van de brand nog niet duidelijk is, wordt er een branddeskundige aangesteld door het parket.

Radio 2
Radio 2

Meest gelezen