Dronken vrouw belandt met auto in gracht: brandweer moet haar bevrijden

Gisteravond is een auto in een gracht beland in Poppel, bij Ravels. De bestuurster was te dronken om zelf uit het voertuig te geraken. De brandweer moest ter plaatse komen om haar te bevrijden. In en naast de auto lagen verschillende blikken bier.

Het ongeval gebeurde gisteren rond 18.30 uur aan het Tulderbos in Poppel, op een verlaten plaats in de buurt van recreatiedomein Tulderheyde. Een vrouw belandde er met haar auto langs de zijkant in een diepe gracht. Ze was te dronken om zelf nog uit het voertuig te geraken, waardoor de brandweer haar moest bevrijden.

In en naast de auto vonden de hulpdiensten ook blikken bier. De vrouw werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. 

In en naast de auto lagen blikken bier.

Meest gelezen