Extrema Outdoor verplaatst naar 2022: "We mikken ook nog op extra editie in september"

Het elektronische muziekfestival in Houthalen-Helchteren Extrema Outdoor wordt verplaatst naar 2022. Normaal zou het plaatsvinden in het pinksterweekend eind mei, maar door de coronamaatregelen is dat niet mogelijk. De organisatie hoopt nog op een extra editie in september.

Het 10-jarige jubileum van Extrema Outdoor wordt verplaatst naar 3, 4 en 5 juni 2022. Het festival bekijkt daarnaast de mogelijkheden voor een extra editie op 17, 18 en 19 september 2021. “We overwegen momenteel een editie in september, waarmee we flexibeler kunnen omgaan dan met een festival op volle kracht. Zelfs al is er een kleine kans om een festival te organiseren, we willen die kans met beide handen grijpen.“ , vertelt organisator Ugur Akkus. 

De mensen hebben nood aan perspectief
Organisator Ugur Akkus

"De mensen hebben echt nood aan perspectief. We hopen dat de coronacijfers zullen dalen en dat het vaccinatieplan goed verloopt, zodat we in september iets mogen organiseren", zegt Akkus. Het team van Extrema Outdoor start nu al met de nodige voorbereidingen en doet er alles aan om een editie in september te kunnen organiseren, uiteraard volgens de geldende coronamaatregelen op dat moment.

(Lees verder onder de foto)

© NACHTSCHADUW

Tickets

Alle gekochte tickets voor de editie van dit jaar blijven geldig en worden kosteloos omgezet naar het festival in 2022. Op zaterdag 27 maart om 11u start de pre-registratie voor de editie van september. Maar er worden geen tickets verkocht zolang de situatie nog onzeker is. 

Meest gelezen