Gewapende overval op Aldi in Wijnegem: dader nog gezocht

Er is een gewapende overval gepleegd op een Aldi-supermarkt in Wijnegem. Omstreeks 19.00 gisterenavond, kort voor sluitingstijd, bedreigde een man het personeel in de supermarkt met een vuurwapen. Daarop ging hij aan de haal met het geld uit de kassa. De dader kon wegvluchten op een bromfiets en wordt nog opgespoord door de politie. 

Kort voor sluitingstijd stapte een man de Aldi-supermarkt aan de Dorenboslaan in Wijnegem binnen. Hij bedreigde het personeel met een vuurwapen en eiste het geld uit de kassa. Daarna vluchtte hij weg met een bromfiets. Tijdens de overval zelf hield hij zijn helm op. 

Getuigen konden de kentekenplaat van de bromfiets nog noteren en doorgeven aan de politie, maar het kenteken bleek gestolen. Kort na 19.00 uur verwittigde de politie het buurtinformatienetwerk. De overvaller wordt nog gezocht. Het gaat om een magere man met een helm en een zwarte rugzak.

Meest gelezen