Foto: Radio 2

Inboedel gedumpt in industriezone Cargovil in Grimbergen

Afgelopen nacht is een groot sluikstort ontdekt langs de kant van de weg in de industriezone Cargovil op de grens van Grimbergen en Vilvoorde. Tientallen dozen vol oude spullen zijn er gedumpt. De politie hoopt aan de hand van camerabeelden de dader te vatten. 

Ze zijn wel wat gewend in de industriezone Cargovil. Maar het sluikstort dat er vannacht werd ontdekt is toch opmerkelijk. Dozen en houten schuiven vol met elpees, boeken en oude strips liggen er voor het rapen. Maar daar bleef het niet bij. Alle rommel moest blijkbaar weg. Zo vond de politie ook potten en pannen, een wafelijzer en een volledig bestek. 

Het Agentschap Wegen en Verkeer ruimde het sluikstort op. De politie van Grimbergen kwam ter plaatse om de vaststellingen te doen. Die hoopt dat de daders gefilmd zijn door de ANPR-camera's in de buurt. Mogelijk kunnen ook bewakingscamera's van bedrijven in de buurt helpen bij de speurtocht naar de dader. 

Foto: Radio 2

Meest gelezen