AZ Diest zoekt passende naam voor opvolger MUG-wagen: “De Tank is niet meer”

Het AZ Diest heeft sinds kort een nieuw MUG-voertuig, maar nog geen passende naam. Aan de inwoners van Diest wordt gevraagd of ze een leuke naam voor het voertuig kunnen vinden die “De Tank”, de naam van de vorige MUG-wagen, moet vervangen.

Na ruim 300.000 kilometer was de MUG-wagen aan vervanging toe en werd hij bedankt voor bewezen diensten. Maar een gepaste naam voor het nieuwe voertuig is er nog niet. Via sociale media vraag het AZ Diest om een leuke naam te bedenken. En de inzendingen komen alvast binnen: De Gele Smuf, De Booster, Muggy, Gumball, The Mosquito Mobiel, Tuutah... of wat dacht je van AZzoef?  Heb je zelf een suggestie, dan kan je die achterlaten op de pagina van het AZ Diest.

De splinternieuwe MUG-wagen heeft aangepaste interventietechnologie en een optimaal veiligheidssysteem aan boord, waardoor het spoedteam in alle weersomstandigheden op een vlotte en veilige manier patiënten in nood kan bereiken. Er zijn gemiddeld zo'n 1.200 MUG-oproepen per jaar en meer dan drie ritten per dag.

Meest gelezen