BELUISTER & BEKIJK - chaos, pijn, angst en verdriet: hoe beleefde ons land de aanslagen van 22 maart, 5 jaar geleden? 

Vijf jaar geleden. Een dag van chaos en pijn. Angst en verdriet. Maar ook een dag waarop kleine en grote helden opstonden. Wat er zich die dag afspeelde in Zaventem en Maalbeek, dat vatten we voor u samen. In een video en een podcast.   

Videospeler inladen...

Podcast 'De dag van de bommen'

Wil je nog meer horen over de aanslagen vijf jaar geleden, luister zeker ook naar de podcast “De dag van de bommen”. Drie journalisten van Radio 2 vertellen vanop de redactie in Vlaams-Brabant hoe ze het nieuws van de aanslagen voor het eerst vernamen. Over hoe ze hun werk daarna zo goed mogelijk probeerden te doen. En hoe die dag zowel professioneel als emotioneel één van de zwaarste werd uit hun carrière.

Meest gelezen