Pixabay

Horecabon van 2 euro voor alle gevaccineerden in Bilzen, Hoeselt en Riemst

Alle inwoners van Bilzen, Hoeselt en Riemst die zich laten vaccineren in het vaccinatiecentrum in De Kimpel, krijgen een horecabon ter waarde van twee euro. Op die manier willen de gemeenten compenseren dat je ter plaatste niets kan drinken. Tegelijkertijd geven ze ook de horeca een steuntje in de rug.  

De gemeentebesturen van Bilzen, Hoeselt en Riemst bedachten een bijzonder initiatief.  Alle inwoners die zich laten vaccineren krijgen een horecabon ter waarde van twee euro.  Het vaccinatiecentrum ligt in cultuurcentrum De Kimpel in Bilzen. Normaal gezien kan je er iets drinken, maar door de coronacrisis gaat dat nu niet. De gemeente wil op deze manier toch een kleine attentie aanbieden. Anderzijds is het ook een extra steun voor de horeca.

De horecabonnen zijn geldig tot 31 december 2021. Hier kan je de lijst vinden van alle horecazaken die de bonnen aanvaarden. 

Meest gelezen