41-jarige bestuurder sterft na klap tegen betonnen elektriciteitspaal in Roeselare

Een autobestuurder van 41 jaar is in Roeselare om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Hij verloor de controle over zijn stuur en botste tegen een elektriciteitspaal. 

De 41-jarige bestuurder uit Roeselare reed zaterdagavond in de Izegemsestraat vanuit Izegem in de richting van Roeselare toen het ter hoogte van de verkeersdrempel onder de E403 plots helemaal fout ging.

Een getuige zag hoe de bestuurder het trottoir raakte en daarna de controle over zijn stuur verloor. De bestuurder botste aan de overkant van de weg tegen een betonnen elektriciteitspaal. De klap was bijzonder hevig want de betonnen paal begaf het en belandde op de Tesla. 

De 41-jarige Roeselarenaar overleed ter plaatse. Mogelijk is de man onwel geworden achter het stuur. Het parket stelde een deskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Na het ongeval bleef de Izegemsestraat tussen Izegem en Roeselare urenlang afgesloten voor het verkeer.

Meest gelezen