Mannen die te voet wegvluchtten na verkeersongeval in Rijkevorsel zijn gevat met heel wat drugs op zak

Afgelopen vrijdagavond botsten aan de Sint-Lenaartsesteenweg in Rijkevorsel twee auto's op elkaar. De inzittenden van één auto vluchtten te voet weg met zakken in hun bezit. Ze werden in een stal in de buurt aangetroffen met een hele hoop drugs en cash geld.  Het gaat om jongemannen uit Boechout, Turnhout, Antwerpen en Malle. De onderzoeksrechter liet hen aanhouden.

Afgelopen vrijdagavond botsten twee auto's op elkaar aan de Sint-Lenaartsesteenweg in Rijkevorsel. Alle inzittenden van één auto vluchtten weg in het bezit van zakken. Enkel de autobestuurder bleef zitten, hij werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield een zoekactie en zette daarbij een speurhond in.

Die vond sporen van cannabis in de auto. De drie gevluchte personen werden gevonden in een stal in de omgeving. In de stal werd ook 7.000 euro aan cash geld aangetroffen. In een haag in de buurt werd ook nog een zak met een grote hoeveelheid cannabis gevonden.

"In totaal werden 4 personen opgepakt; de bestuurder en de drie inzittenden van de auto. Ze werden door de onderzoeksrechter aangehouden. Het gaat om jongemannen tussen 18 en 22 jaar uit Boechout, Malle, Antwerpen en Turnhout. Ze zullen eerstdaags voor de raadkamer verschijnen en die beslist dan of ze langer in de cel blijven", zegt Lieselotte Claessens van het parket van Antwerpen.

Meest gelezen