Fietsersbond Lommel verrast fietsers met vrolijke krijtboodschappen

De Fietsersbond Lommel verraste zondag alle fietsers met een leuke actie. Op verschillende plaatsen in het centrum zoals op  fietsparkings, aan scholen en in fietstunnels, werden fietsers via vrolijke krijtboodschappen bedankt dat ze fietsen. 

In Lommel kregen fietsers een bedankje van Fietsersbond in de vorm van krijtboodschappen die in heel de stad aangebracht werden. Ook in de straat van burgemeester Bob Nijs (CD&V) werd een krijtboodschap getekend om hem een signaal te geven dat inzetten op de fietst loont, maar ook om hem te bedanken dat hij ook zelf het goede voorbeeld geeft.

Fietsers kregen als bedankje een tombolanummer en kunnen op de pagina van Fietsersbond Lommel kijken of ze een cadeautje gewonnen hebben.  De actie leverde heel wat blije gezichten en mooie foto’s op. Een fijne opsteker op de eerste lente-dagen na een lange lockdown.

Meest gelezen