Pixabay

Kapper Mario uit Geel: "Veel extra afspraken uit angst voor nieuwe sluiting"

De telefoon van kapper Mario Coymans uit Geel staat de laatste dagen roodgloeiend. "Veel mensen willen snel een afspraak maken. Ze vrezen dat de kappers opnieuw moeten sluiten", zegt hij op Radio 2 Antwerpen.

"Het valt op hoeveel mensen er de afgelopen dagen naar ons kapsalon bellen om een afspraak te maken", zegt kapper Mario Coymans in "Start Je Dag". "Ze vertellen me dat ze snel willen langskomen. Met de stijgende coronacijfers vrezen de klanten dat kapsalons opnieuw moeten sluiten." Iets waar Mario niet op zit te wachten. "Wij nemen alle mogelijke veiligheidsmaatregelen. Hier is niemand besmet geraakt. Uit voorzorg knippen we bijvoorbeeld geen baarden of snorren meer."

Drukte is welkom

Voor Coymans en zijn zaak "Het Kappershuys" in Geel zijn de nieuwe boekingen alvast erg welkom. "Sinds de heropening half februari hebben we van 's morgens half zeven tot 's avonds negen uur gekapt. Het begon net een beetje rustiger te worden. Maar kijk, nu zijn er opnieuw deze extra afspraken. We zullen iedereen met plezier ontvangen en kappen", zegt Mario op Radio 2 Antwerpen.

Meest gelezen