Belga Image

OHL-veld klaar voor Rode Duivels tegen Wales: "Alles in het teken van de veiligheid van de spelers"

Aan den Dreef in Leuven zijn ze klaar voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Wales vanavond. Enkele weken geleden lag het voetbalveld van Oud-Heverlee-Leuven er minder goed bij, maar nu is het weer tiptop. Alle voorbereidingen staan in het teken van de veiligheid van de spelers.

Ondanks en dankzij corona is het King Power-stadion van Leuven nu de tijdelijke thuisbasis voor de Rode Duivels. En daar komt wel wat bij kijken zegt eventmanager Yasmine Keyaerts: "Alles staat in het teken van de veiligheid van de spelers. Momenteel zijn alle leveranciers alles aan het opstellen voor de tv-captatie vanavond, en die mensen moeten natuurlijk ook beschermd worden zodat er niemand rondloopt die hier niet moet zijn. En straks komen ook de scheidsrechters nog het veld verkennen, dus dan wordt het stadion ook afgesloten."

"Het is ondertussen wel al de vierde keer, de Rode Duivels hebben hier al drie wedstrijden gespeeld, maar het blijft wel altijd speciaal" gaat Keyaerts verder. "Het is een heel andere organisatie dan voor OHL. Het is veel strikter, veel strenger, en het zal internationaal veel bekijks hebben, en dat maakt het allemaal heel spannend."

Meest gelezen