Radio 2

Verdachten van moord in Tielt vrijgelaten

3 verdachten die zijn opgepakt voor een moord vlakbij de markt van Tielt zijn weer vrijgelaten. Er zijn niet genoeg bewijzen dat ze iets met de zaak te maken hebben.

Begin deze maand werd in Tielt een man neergestoken. De dertiger uit Pittem werd met verschillende messteken verwond. Het slachtoffer vluchtte na de steekpartij weg in een zijstraat van de Tieltse Markt en viel daar neer. De hulpdiensten probeerden de Pittemnaar nog te reanimeren maar hij overleed uiteindelijk in het ziekenhuis. 

De politie pakte 3 verdachten op, maar die zijn nu weer vrijgelaten. Er zijn niet genoeg bewijzen dat ze iets met de zaak te maken hebben. Politie en  gerecht hopen de daders onder meer te vinden via camerabeelden uit de omgeving. Wie beelden heeft die nuttig kunnen zijn voor het onderzoek - of andere tips - mogen die zeker aan de politie bezorgen.

Meest gelezen