Verenigde Handelaars Halle

Handelaarsvereniging Halle helpt leden bij nieuwe winkelregels

Vanaf zaterdag kan winkelen in niet-essentiële winkels, zoals bijvoorbeeld meubel- en kledingzaken, alleen nog op afspraak. Handelaars moeten dus op zoek naar een reserveringssyteem,dat goed werkt. In Halle wil handelaarsvereniging VHH hen daarbij helpen. 

VHH (Verenigde Handelaars Halle) is een dynamische handelaarsvereniging waarbij zowat 380 winkels zijn aangesloten. De vereniging voert een actief promotiebeleid voor het Halse winkelcentrum, met onder andere de slogan "I love Halle". Die promotie blijft lopen, maar wordt nu gecombineerd met informatie over het nieuwe afsprakensysteem. 

"Wij gaan al onze communicatiekanalen gebruiken om het publiek te informeren over winkelen op afspraak", zegt voorzitter Anke Van Rossom. "Maar onze leden kunnen bij ons ook terecht voor toelichting bij de nieuwe regels. De meeste handelaars hier zijn trouwens blij dat ze open mogen blijven." 

Meest gelezen