Film "Bad Boys For Life" wint NAACP-prijs voor beste film

De film "Bad Boys For Life" van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, heeft een belangrijke Amerikaanse filmprijs gewonnen, de NAACP-award voor Beste Film. 

De Afro-Amerikaanse burgerrechtenorganisatie National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) heeft op 27 maart zijn jaarlijkse film-, tv-, muziek- en literatuurprijzen uitgereikt. El Arbi en Fallah wonnen in de belangrijkste categorie van de avond, die voor de beste film. De andere genomineerden waren Da 5 Bloods, Jingle Jangle: A Christmas Journey, Ma Rainey’s Black Bottom en One Night in Miami.

El Arbi reageert uitbundig op Instagram en voelt zich "gezegend, vereerd en dankbaar". Ook Fallah reageert trots in een Instagram Story. De film met de hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence viel eerder al in de prijzen op de filmfestivals van Oostende en Toronto. In de Verenigde Staten was de film vorig jaar de grootste kaskraker. 

Meest gelezen