10 maanden oude baby gebruikt autosleutel als bijtring en sluit zichzelf op in wagen: hulpdiensten naar Tielt-Winge

Aan het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge moesten de hulpdiensten uitrukken voor een wel heel opmerkelijke reddingsactie. Een baby van tien maanden oud zat opgesloten in een wagen nadat hij de autosleutels als bijtring had gebruikt. 

Even snel iets ophalen terwijl je je baby heel even alleen achterlaat in de auto, dat deed een moeder gisteren aan het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge. Om de baby wat te entertainen had ze haar autosleutels aan het kindje gegeven. Maar toen ze nog geen tien minuten later terug aan de auto stond, besefte ze dat dat misschien wel niet de beste bezigheidstherapie was voor een baby. 

Bijtring

De baby zag in de autosleutels een bijtring en stak de sleutel dan ook in zijn mond. Gevolg: de auto ging op slot. De mama probeerde op verschillende manieren het kindje te overtuigen om nog eens op de sleutels te bijten, maar dat lukte helaas niet. Dus kwamen de hulpdiensten ter plaatse om de auto te openen. Of de mama na de bevrijding nog snel, samen met de baby, een echte bijtring is gaan kopen, is niet geweten. 

Meest gelezen