Sunparks Kempense Meren in Mol gaat opnieuw open: "De boekingen stromen heel snel binnen"

Sunparks Kempense Meren in Mol heropent vandaag haar deuren. Vakantieparken mochten al langer open, maar de Center Parcs-Sunparksgroep koos ervoor om prioriteit te geven aan de parken aan de kust en in de Ardennen. "Voor vandaag hebben wij meteen 100 gasten, en de boekingen blijven heel snel binnenstromen", klinkt het.

Het vakantiepark Sunparks Kempense Meren in Mol gaat vandaag opnieuw open. Johan Revets, de general manager van het park, zegt op Radio 2 Antwerpen dat het meteen druk zal zijn. "Voor vandaag hebben wij meteen 100 gasten en de boekingen blijven heel snel binnenstromen. We hebben ook flexibele aankomsten, wat wil zeggen dat mensen ook morgen kunnen aankomen."

Hoewel het park opnieuw opengaat, moeten sommige delen wel dicht blijven. "Het subtropisch zwemparadijs mag inderdaad nog niet openen", legt Revets uit. "We proberen dit op te vangen met een speciaal buitenprogramma dat specifiek gericht is op bubbelactiviteiten. Mensen kunnen nog steeds onze waterfietsen, het minigolf, archery tag en laser tag gebruiken. Ook onze fietsenverhuur is opnieuw beschikbaar."

Gasten die met meer dan vijf reserveerden, hebben we gevraagd of het gaat om de gezinsbubbel en maximaal één knuffelcontact

Johan Revets, general manager Sunparks Kempense Meren in Mol

Volgens Revets gaat Sunparks er alles aan doen om zich aan de coronaregels te houden. "We hebben gebeld naar alle gasten die met meer dan vijf hebben gereserveerd. Dit om te controleren of het wel degelijk gaat om een gezinsbubbel en maximaal één knuffelcontact. Daarna hebben wij dan aanpassingen gemaakt waar nodig."

De Center Parcs-Sunparksgroep heeft zes parken in ons land en die zijn vanaf vandaag allemaal open.

Meest gelezen