Radio 2

Vrachtwagen verliest lading aardappelen in Deinze

Een vrachtwagen heeft een lading aardappelen verloren in de Karrewegstraat in Deinze. De hele rijbaan ligt er vol. De opruimwerken zijn aan de gang. “De bout aan de laadklep ontbrak”, vertelt de chauffeur. 

Deze voormiddag is een vrachtwagen bij het friet-, kroketten- en aardappelbedrijf Agristo aan de Venecoweg in Deinze vertrokken vol geladen met aardappelen. Slechts enkele honderden meters verder sprong de laaddeur open en belandden de aardappelen op de rijbaan. 

(lees verder onder de foto)

Radio 2

“Ik kan er weinig aan doen”, vertelt de chauffeur. “De bout ontbrak en door de hoge druk is de laaddeur opengesprongen.” De brandweer heeft de rijbaan afgesloten richting Deinze en laat het verkeer lokaal omrijden. 

Radio 2

Meest gelezen