Grootschalige politieactie en klopjacht op verdacht duo in Dendermonde levert (voorlopig) niets op 

In Dendermonde heeft de politie man en macht ingezet om twee verdachte personen op de vlucht op te sporen. Het begon met een achtervolging op de weg, later werd ook een helikopter ingezet. De klopjacht duurde tot 's nachts en leverde niets op. Wat het duo mispeuterde, is niet duidelijk.

De hele nacht heeft de politie in Dendermonde en omgeving gezocht naar twee verdachten op de vlucht. De politie achtervolgde ze eerst op de weg, maar dat liep mis. Het trio crashte met de wagen in een veldwegel aan het Hof ten Bos in Oudegem. De drie personen liepen te voet weg.  

Er volgde een ware klopjacht met een speurhond, een drone, een helikopter van de federale politie met warmtecamera en verschillende patrouilles op de weg. Volgens de jongste informatie zijn de verdachten nog niet gevat. Waarom ze op de vlucht gingen, is niet duidelijk. De politie riep via sociale media omwonenden op om binnen te blijven. 

(lees verder onder de Facebookpost van politie Dendermonde)

De zoekactie met de helikopter en de hond werden rond middernacht stopgezet. De politiepatrouilles aan de grond bleven de hele nacht verderzoeken.

Meest gelezen