Recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas zet extra personeel in door mooie weer "We hebben zelfs al een redder moeten optrommelen"

In het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas hebben ze extra personeel ingezet omdat er opvallend meer bezoekers zijn door het goede weer. “We trommelden een redder, jobstudenten en security op”, klinkt het.

Het is nog maar maart, en toch zitten de recreatiedomeinen er tijdens deze warme temperaturen goed gevuld bij. “We zijn nog maar maart, en toch is het noodzakelijk om extra personeel in te zetten”, zegt Ann Elskens van De Ster. “We hebben zelfs een redder moeten oproepen omdat we mensen met deze temperaturen niet meer uit het water kunnen houden. Ook al gaat het om pootjebaden, we moeten toch voorzichtig zijn.”

Totaal rook- eet- en drinkverbod

Er zijn vooral veel mensen bij de speeltuin en de kinderboerderij. “Om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt met zoveel bezoekers, beginnen we onze jobstudenten in te zetten en hebben we ook extra securityagenten voorzien. We willen dat de bezoekers en spelende kinderen in een veilige omgeving terecht komen.”

Om het domein zo coronaveilig mogelijk te maken, geldt er sinds deze week ook een totaal rook- eet- en drinkverbod. “Zo weten we zeker dat iedereen de mondkapjes blijft aanhouden.”

Lentewandelingen

Vanaf zaterdag gaat de minigolf in recreatiedomein De Ster weer open. “Maar dat is eigenlijk de enige attractie die opnieuw beschikbaar is”, zegt Elskens nog. “We hebben wel gezorgd voor een paar toffe lentewandelingen. Tijdens de wandelingen kunnen jong en oud verschillende doe-opdrachten doen. Plezier verzekerd!”

Meest gelezen