Radio 2

Bestelwagen rijdt schuur binnen in Beveren

In Beveren is gisteravond een oude schuur in puin veranderd na een ongeval. Op het kruispunt van de Piet Stautstraat en de Bosstraat reed een bestelwagen, om een onduidelijke redenen, rechtdoor een schuur binnen. De chauffeur van de bestelwagen kon op eigen kracht uit zijn voertuig klauteren, en kwam er vanaf met lichte verwondingen.

Een bestelwagen reed gisteren een schuur binnen op het kruispunt van de Piet Stautstraat en de Bosstraat in Beveren, daar was gelukkig niemand aanwezig. Kort voordien was de vader van de bewoonster er nog hout aan het zagen. De takeling bleek een hele klus, want de schade aan de schuur was groot. 

De brandweer kwam ter plaatse om te bekijken hoe de bestelwagen veilig kon worden weggehaald, maar het instortingsgevaar bleek bijzonder groot. Kort na de takeling stortte de schuur bijna volledig in. De chauffeur van de bestelwagen wist uit het voertuig te klimmen, en kon het ongeluk uiteindelijk overleven met lichte verwondingen.

Meest gelezen