Ongeval met 3 auto's in Minderhout: brandweer moet bestuurder uit geklemd voertuig bevrijden

In Minderhout bij Hoogstraten zijn vanmorgen 3 auto's op elkaar gebotst op de Bredaseweg (N14). De brandweer moest de auto's uit elkaar trekken om de bestuurder uit de middelste, geklemde auto te bevrijden. Twee bestuurders raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. De Bredaseweg was een tijd versperd, maar is intussen weer vrijgemaakt. 

Het ongeval gebeurde kort na 7.00 uur ter hoogte van de zijstraat Hal aan de Bredaseweg in Minderhout. Een auto raakte daarbij geklemd tussen 2 andere auto's. De brandweer moest de voertuigen uit elkaar trekken en kon de bestuurder zo uit de geklemde auto bevrijden. Door de klap was die bestuurder terechtgekomen op de passagiersstoel. 

In totaal raakten 2 bestuurders gewond. Zij zijn overgebracht naar het Sint-Elisbethziekenhuis in Turnhout. Door het ongeval was de Bredaseweg even volledig versperd. Intussen werden de voertuigen getakeld en is de weg weer vrij.

Meest gelezen