Radio 2

Keukenbrand verwoest woning in Ingelmunster

Een rijwoning in de Gentstraat in Ingelmunster is volledig verwoest na een zware keukenbrand. Een buurman probeerde het vuur nog te blussen met een blusapparaat, maar dat lukte niet. Toen de brandweer aankwam, sloegen de vlammen al naar buiten. Niemand geraakte gewond, maar de woning is wel onbewoonbaar.

De bewoonster van de rijwoning merkte het vuur pas op toen ze terug in de keuken kwam na een toiletbezoek. Ze rende meteen naar buiten en verwittigde haar buurman. Die twijfelde niet en haalde een blusapparaat uit zijn auto. Hij ging naar binnen en probeerde het vuur te blussen, maar dat lukte niet.

Toen de brandweer aankwam, was er een grote rookwolk te zien boven de woning. De brandweermannen hadden het vuur vrij snel onder controle. Er vielen geen gewonden, maar de keuken is wel volledig uitgebrand. Ook de rest van de woning liep veel rook- en waterschade op.

Meest gelezen