Onderzoek naar verdacht overlijden in Gent

De politie van Gent en het parket onderzoeken het verdacht overlijden van een man in het centrum van Gent. Gisterochtend werd zijn levenloos lichaam gevonden vlak bij het Zuid. Politie en parket kwamen ter plaatse en beschouwden het als een verdacht overlijden. 

Het lichaam werd aangetroffen in de Parijsberg, het steegje dat van de Lammerstraat leidt naar de concertzaal van kunstencentrum Vooruit. Omdat politie en parket uitgingen van een verdacht overlijden, kwamen het Plaats Delictteam, het lab en de wetsgeneesheer ter plaatse.

Maar na de eerste vaststellingen geeft het parket mee dat er geen aanwijzingen zijn dat anderen betrokken waren bij de dood van de man. Waarschijnlijk gaat het om een ongeval.

Verder onderzoek moet daar nu nog uitsluitsel over geven. 

Meest gelezen