Politie Zennevallei op zoek naar man die met "gestolen bestelwagen" in  gebouw rijdt

De politiezone Zennevallei is op zoek naar een man die na een ruzie met een vriend diens bestelwagen meenam en daarmee in de gevel van een fabrieksgebouw reed. Voorlopig is de bestuurder spoorloos

Een bijzondere oproep kwam er deze morgen binnen bij de politie van Sint-Pieters-Leeuw. Een man meldde dat een vriend er met zijn bestelwagen vandoor was. "Er zou een ruzie geweest zijn tussen de 2 personen, waarna 1 van de 2 de sleutels van de bestelwagen nam en er mee vertrok", vertelt politiewoordvoerder Jeroen Beke Smets. 

Ongeval

Nog geen uur later krijgt de politie een tweede oproep binnen van een ongeval in de Eugène Ghijsstraat in Sint-Pieters-Leeuw. ”Een bestelwagen was in de gevel van de voormalige Michelin-fabriek terechtgekomen", zegt de woordvoerder. "Al snel werd duidelijk dat het om de bestelwagen ging die eerder werd meegenomen bij de man uit Sint-Pieters-Leeuw. Van de bestuurder was geen enkel spoor, vermoedelijk sloeg hij op de vlucht. Het onderzoek naar de mogelijke bestuurder en wat er precies gebeurd is, is nu bezig."  

Meest gelezen