RazziPhoto

Theater op de Markt wordt verlengd van 4 naar 10 dagen: "Om publiek en artiesten ademruimte te geven"

De circuseditie van Theater op de Markt in het najaar van 2021 wordt uitgebreid van 4 naar 10 dagen. De organisatie wil zo het publiek en de artiesten wat meer ademruimte en comfort geven. Het festival loopt van 28 oktober tot en met 7 november 2021, maar sommige voorstellingen zullen zelfs spelen tot en met 14 november.

De circuseditie van Theater op de markt in het Dommelhof in Pelt zal dit jaar 10 dagen duren in plaats van 4 dagen. Hierdoor kan het publiek meer gespreid worden, en dat zal gezien de coronasituatie ook in oktober nog nodig zijn volgens de provincie Limburg.  Door het festival te spreiden, kunnen ook de artiesten en gezelschappen weer wennen om terug op het podium te staan, na de pandemie.

Het festival vindt plaats van 28 oktober tot en met 7 november, met onder andere optredens van Circus Ronaldo. De vorige jaren kon het festival telkens rekenen op zo'n 20.000 bezoekers.

En er zijn nog meer vooruitzichten, want ook in de kerstvakantie zal circuswerkplaats Dommelhof meewerken aan de volgende Winterlichteditie van museum Bokrijk.

Theater op de markt

Meest gelezen