Tiger Woods reed volgens de politie veel te snel

Het auto-ongeval van golflegende Tiger Woods is te wijten aan overdreven snelheid. Uit het onderzoek van de politie blijkt dat de Amerikaan op het moment van de feiten aan een "gevaarlijke snelheid van 140 km/u reed", aldus de Los Angeles County Sheriff. Dat is bijna twee keer de toegelaten limiet.

De 45-jarige Woods crashte op 23 februari met zijn wagen in Ranchos Palos Verdes, nabij Los Angeles. Hij liep daarbij open breuken aan het been en een verbrijzelde enkel op. Na drie weken mocht Woods het ziekenhuis verlaten.

Woods herstelt nu in Florida van zijn verwondingen. Wat de gevolgen voor zijn golfcarrière zijn, is nog niet duidelijk. Uit het politieonderzoek blijkt nu dat hij veel te snel reed. 

Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved

Meest gelezen