Drie ongevallen in staart van file op E313: 1 met dodelijke afloop

Er zijn vandaag 3 ongevallen gebeurd op de E313. Het eerste was een dodelijk ongeval ter hoogte van Geel-Oost. Een bestelwagen botste er op een vrachtwagen in de staart van een file. Kort daarna vond er een gelijkaardig ongeval plaats ter hoogte van Geel-West. Een terreinwagen botste er op een vrachtwagen. En in de namiddag vond een 3e gelijkaardig ongeval plaats. Op de E313 ter hoogte van Massenhoven zijn er twee auto's op elkaar gebotst. De drie ongevallen gebeurden telkens in de staart van een file.  

Kort voor 12 uur is er een dodelijk verkeersongeval gebeurd op de E313 ter hoogte van Geel-Oost in de richting van Antwerpen. Een bestelwagen botste er in de staart van de file op een vrachtwagen. Voor de bestuurder van de bestelwagen uit Heusden-Zolder kwam alle hulp te laat. Hij overleed ter plaatse. Door het ongeval zijn de rechterrijstrook en de pechstrook versperd. 

In de staart van een file is vanmiddag een bestelwagen op een vrachtwagen gebotst. De file stond er omwille van langdurige wegenwerken aan een brug in Geel. De brandweer heeft het 54-jarige slachtoffer uit Heusden-Zolder bevrijd uit de bestelwagen, maar alle hulp kwam te laat. De voertuigen worden nu getakeld en de rijbaan wordt vrijgemaakt.  

Gelijkaardig tweede ongeval

Niet veel later is er een soortgelijk ongeval gebeurd op de E313 ter hoogte van Geel-West, ook in de richting van Antwerpen. Een terreinwagen botste er op een vrachtwagen in de staart van de file naar aanleiding van de wegenwerken iets verderop. De bestuurder van de auto raakte gelukkig slechts heel lichtgewond, maar de schade aan zijn auto is groot. 

Door het ongeval zijn de rechterrijstrook en de pechstrook versperd. De auto wordt getakeld. De brandweer moet nadien nog de rijbaan proper maken. Er ligt olie op de rijbaan die door voorbijrijdende auto's is verspreid.

(Lees verder onder de foto)

Derde ongeval op E313

Rond 15.20 uur is opnieuw een ongeval gebeurd in de staart van de file op de E313. Dit ongeval gebeurde ter hoogte van Massenhoven in de richting van Hasselt. Twee auto's botsten er kop-staart op elkaar. Eén bestuurder moest door de brandweer worden bevrijd. Beide bestuurders zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval zijn de rechterrijstrook en de pechstrook versperd. Er staat een file vanaf Wommelgem.

Meest gelezen