Radio 2
Radio 2

Twee doden bij verkeersongeval op de E17 in Temse

Bij een bijzonder zwaar ongeval op de E17 richting Gent zijn gisteravond twee mensen om het leven gekomen. De crash deed zich voor om 21u45 ter hoogte van Temse, zo'n anderhalve kilometer voorbij de oprit Haasdonk. Het ongeval gebeurde nadat een auto bestuurder achteraan inreed op een Nederlandse vrachtwagen die op de rechter rijstrook aan het rijden was. 

Gisterenavond om 21u45 zijn twee mensen omgekomen bij een zwaar auto-ongeval op de E17 in Temse, richting Gent, anderhalve kilometer voorbij afrit Haasdonk.  Het gaat om een man en een vrouw.  Beiden zaten in een Audi die achteraan inreed op een Nederlandse vrachtwagen, die op de rechtse rijstrook reed.

Overdreven snelheid

De bestuurder van de vrachtwagen dacht eerst dat hij een klapband had en zette zijn vrachtwagen enkele honderden meters verder aan de kant. Pas toen hij uitgestapt was zag hij welk drama er zich had afgespeeld en verwittigde hij de hulpdiensten. Die waren op de plaats van het ongeval, maar konden helaas enkel de dood van de chauffeur en zijn passagier vaststellen. 

Een verkeersdeskundige van het parket kwam ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Naar alle waarschijnlijkheid ligt overdreven snelheid van de autobestuurder aan de oorzaak van het ongeval, maar dat wordt verder onderzocht.

kasto80

Meest gelezen