Bestuurder crasht na achtervolging door politie in Hoboken

Aan de Hertoglei in Hoboken is vanmorgen een auto gecrasht tegen een geparkeerde wagen. De bestuurder wilde ontsnappen aan een politiecontrole en vluchtte weg. Hij wordt nu gezocht. Tijdens de achtervolging werd op een bepaald moment 150 kilometer per uur gereden.
 

De auto reed vanmorgen vroeg met gedoofde lichten aan de Jan Davidlei. De politie vertrouwde het zaakje niet en maakte duidelijk dat ze de bestuurder wilde controleren. Die gaf plankgas en reed weg. De auto werd uiteindelijk aangetroffen aan de Hertoglei. De wagen kwam er met een flinke klap tot stilstand tegen een geparkeerd voertuig. De bestuurder kon ontkomen maar wordt nu opgespoord aan de hand van de nummerplaat. De wagen raakte zwaar beschadigd en moest worden getakeld. Ook de geparkeerde auto liep schade op.
 

Meest gelezen