Drie mannen opgepakt na inbraak wassalon in Deurne

In Deurne zijn zondagnacht drie verdachten opgepakt na een inbraak in een wassalon aan de Gallifortlei. Toen de politie ter plaatse kwam, vluchtten twee mannen weg. Na een korte achtervolging werden ze ingerekend. Later op de avond arresteerde de politie een derde verdachte.

De Antwerpse politie heeft drie mannen opgepakt na een inbraak in een wassalon aan de Gallifortlei in Deurne. "Toen we ter plaatse kwamen, troffen we twee mannen aan. Eén van hen vluchtte te voet weg, de tweede vertrok met de fiets in de andere richting. Na een korte achtervolging hebben we ze allebei kunnen arresteren. Even later werd ook een derde man gearresteerd bij een andere controle", zegt Willem Migom van de Antwerpse politie.

In het salon was een drankautomaat omvergeduwd, mogelijk om daar geld uit te halen

Willem Migom, politie Antwerpen

Volgens Migom is er geen buit gemaakt: "In het wassalon was een drankautomaat omvergeduwd, mogelijk om daar geld uit te halen. Maar op het eerste gezicht hebben de verdachten niets kunnen meenemen."

De drie verdachten worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Meest gelezen