Foto: Radio 2

Opnieuw dodelijk ongeval op E313 in Geel

Op de E313, richting Antwerpen, is opnieuw een dode gevallen bij een ongeval. Een bestelwagen reed er in op een vrachtwagen in de staart van de file. Voor de passagier kwam alle hulp te laat. Vorige week gebeurde bijna op dezelfde plaats een soortgelijk ongeval. Toen overleed de bestuurder van de bestelwagen.
 

De bestuurder en de passagier van de bestelwagen zaten gekneld. Voor de passagier kwam alle hulp te laat. Hij heeft de klap volledig op zich gekregen. De bestuurder is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De E313 is helemaal afgesloten in de richting van Antwerpen. Vorige week vrijdag reed in Geel-Oost ook een bestelwagen in op een vrachtwagen in de staart van de file. De bestuurder overleefde het ongeval niet. De files staan er door wegenwerken aan een brug in Geel.
 

Meest gelezen