Bewoner van villa in Kleine-Brogel kortstondig door onbekenden meegenomen

Een bewoner van een villa in Kleine-Brogel (Peer) is maandagavond kortstondig door enkele onbekenden overmeesterd en meegenomen. Blijkbaar moest het slachtoffer enkele klappen incasseren. Nadat hij vrijgelaten was, werd hij voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. 

Het parket van Limburg liet maandagavond weten dat het nog onduidelijk is wat er precies gebeurd is. 

De onbekende belagers zouden maandagavond aan de villa in Kleine-Brogel hebben aangebeld, waar de bewoner meteen aangevallen werd. Drie mannen eisten geld, het slachtoffer zou zijn meegenomen. De man is vrijgelaten en zou zwaar toegetakeld naar het ziekenhuis zijn gebracht. Van de drie ontbreekt voorlopig elk spoor. Er zou geen buit zijn. 

De lokale politie van de zone Kempenland deed de eerste vaststellingen. Het onderzoek naar een mogelijke home invasion zal worden overgedragen aan de federale gerechtelijke politie van Limburg.

Meest gelezen