“Thuis” krijgt eigen Monopoly voor 5.000e aflevering 

Je kunt het bekende bordspel Monopoly binnenkort ook in de “Thuis”-versie spelen. Frank, Simonneke en Rosa hebben namelijk iets te vieren: vrijdag zendt Eén de 5.000e “Thuis”-aflevering uit. De spelregels blijven dezelfde, maar de opbouw zal volledig aangepast zijn aan de personages en typische plaatsen in “Thuis”. De kijkers kiezen zelf welke onderneming het duurste vakje op het spelbord inneemt.

In het bordspel zal je onder anderen kunnen meedingen voor de keuken van de Withoeve of advocatenkantoor De Decker. Je zal bovendien met geluk een nieuwsjaarscentje van Marianne kunnen opstrijken of een weddenschap met Eddy kunnen winnen aan de hand van een algemeen fonds- of kanskaart. 

Het spel is daarentegen nog niet helemaal af. Net zoals bij de eerdere versie van de “F.C. De Kampioenen”-Monopoly mogen “Thuis”-kijkers zelf uitmaken hoe de laatste twee vakken – en dus de nutsbedrijven – worden ingevuld. Fans kunnen stemmen op de “strafste ondernemers van Thuis” op een.be/thuismonopoly. Of de winnende vakken misschien Bar Madam of Taxi Nancy worden, kan je vanaf 20 april lezen via de nieuwsbrief op één.be

"Thuis"-Monopoly zal in het najaar in beperkte oplage in de winkels liggen. 

Meest gelezen