Radio 2

Vissersboot in Oostakker vat vuur en veroorzaakt rookhinder

In Oostakker zorgt een brandende vissersboot voor heel wat hinder. Rond half vijf vannacht is er brand uitgebroken in een voormalige vissersboot in de Scheepzatestraat in Oostakker. Dat veroorzaakte heel wat rookontwikkeling die richting het centrum van Oostakker trekt.

Rond half vijf deze nacht is er brand uitgebroken in een oude vissersboot. Dat gebeurde in de Scheepzatestraat in Oostakker. De brand veroorzaakte veel rookontwikkeling, die ook het centrum van Oostakker hindert. 

Ramen en deuren sluiten

Omdat er heel wat reukhinder is, vraagt de brandweer om ramen en deuren te sluiten, en ventilatie af te sluiten. Na drie uur blussen heeft de brandweer beslist om de boot gecontroleerd te laten uitbranden.

kasto80

Meest gelezen