Spectaculaire reddingsactie in Zandhoven: man wordt onwel in kraan van 25 meter hoogte 

In Massenhoven heeft de brandweer donderdagmorgen een man geëvacueerd uit een hoge kraan in de Vaartstraat. De kraanman was onwel geworden en geraakte niet meer op eigen kracht naar beneden. Hij zat vast op zo'n 25 meter hoogte. Een brandweerman en een verpleegkundige zijn in de kraan geklommen en hebben de man zo uit het toestel geholpen. De kraanman is naar het ziekenhuis gebracht.

In Massenhoven, een deelgemeente van Zandhoven, heeft de brandweer een man geëvacueerd uit een hoge kraan. De man zat vast op zo'n 25 meter hoogte, toen hij onwel is geworden. 

De brandweer van Zandhoven had bijstand gevraagd aan het klimteam van de brandweerpost Kontich en de brandweerzone Antwerpen. Maar die bijstand was uiteindelijk niet nodig. De ladderwagen van de brandweer was net hoog genoeg.

Meest gelezen