Foto: Radio 2

Politie houdt zoekactie met helikopter na ongeval in Rijkevorsel

In Rijkevorsel heeft de politie in de late namiddag een zoekactie gehouden met een politiehelikopter na een ongeval. De bestuurder en een passagier sloegen na het ongeval op de vlucht. Waarom de mannen wegvluchtten, is nog niet bekend. Later op de avond zijn de twee opgepakt. 

Rond 17 uur belandde een auto in een diepe gracht op de Beersebaan in Rijkevorsel. Twee van de drie inzittenden, de bestuurder en één passagier, liepen meteen na het ongeval weg. De derde bleef ter plaatse, hij is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk waarom de twee mannen op de vlucht sloegen. Bij de zoekactie naar de twee voortvluchtige mannen werd ook een speurhond van de federale politie ingezet. De twee mannen werden later op de avond opgepakt.  

Meest gelezen