Foto: Radio 2

Tiental mensen naar ziekenhuis na dakbrand in Antwerpen

Na een dakbrand in de Trapstraat, in de Antwerpse wijk Den Dam, zijn tien mensen voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Er was veel rook maar de brandweer had het vuur snel onder controle. Het Medisch Interventieplan was even afgekondigd. 

Kort na de middag brak brand uit op het dak van een woning in de Trapstraat in de Antwerpse wijk Den Dam. De brand ontstond wellicht als gevolg van dakwerken die er recent waren uitgevoerd. In het begin was er een enorme rookontwikkeling maar toch had de brandweer het vuur snel onder controle. Een tiental bewoners en buurtbewoners werden voor controle naar het ziekenhuis gebracht.  Het Medisch Interventieplan (MIP) werd ook even afgekondigd.

Bejaarde vrouw komt om het leven

Nog in Antwerpen is vannacht een vrouw van 85 om het leven gekomen bij een woningbrand. Haar man, die nog op tijd buiten kon geraken, is in het ziekenhuis opgenomen.

Meest gelezen