Archieffoto ter illustratie (Unsplash)

Man overlijdt na val van paard in Berendrecht

In het Antwerpse district Berendrecht-Zandvliet-Lillo is een man van 58 zondag in de late namiddag overleden na een val van zijn paard. De hulpdiensten hebben de man nog proberen te reanimeren maar hij overleed ter plaatse. Het gerecht kwam ter plaatse voor een onderzoek.

De man reed op de openbare weg in de Steenovenstraat in Berendrecht, ter hoogte van café De Molengeest. Daar heeft hij vermoedelijk met zijn been een auto geraakt waardoor hij zijn paard niet meer onder controle kon houden. Er werd nog geprobeerd de man te reanimeren maar hulp kon niet meer baten.

De man was bestuurslid van Gansrijdersvereniging Vermaak na Arbeid Veteranen in Zandvliet. Hij werd ook twee keer koning van het gansrijden.

Meest gelezen