Radio 2

Politie onderzoekt verdacht overlijden van 34-jarige man uit Diksmuide

In een rijwoning langs de Woumenweg, ter hoogte van de Tuinwijk in Diksmuide, is het lichaam van een 34-jarige man gevonden. Omdat de doodsoorzaak voorlopig nog onduidelijk is, gaat de politie uit van een verdacht overlijden. 

De omstandigheden van het overlijden van de 34-jarige man uit Diksmuide zijn nog steeds onduidelijk. Het was de moeder van het slachtoffer die in de loop van de ochtend langsging bij haar zoon en hem levenloos in de woning vond. Toen bleek dat ze de man niet wakker kreeg, verwittigde ze onmiddellijk de hulpdiensten, maar zij konden de oorzaak van het overlijden niet vaststellen.

Onduidelijke doodsoorzaak

Door de vele vraagtekens gaat de politie op dit moment uit van een verdacht overlijden. Daarom werd ook het parket ingelicht. Zij stuurden een wetsdokter en iemand van het labo van de federale gerechtelijke politie (FGP) ter plaatse. Zij waren enkele uren in de weer om mogelijke sporen te onderzoeken. 

Na het onderzoek werd het lichaam opgehaald door de begrafenisondernemer. Er waren niet meteen uitwendige verwondingen te zien. Een autopsie moet nu meer duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak.

Meest gelezen