AFP or licensors

Politie vindt 16 kilo cannabis in auto na achtervolging op E17 in Nazareth

Op de E17 in Nazareth heeft de politie een auto moeten achtervolgen, omdat die niet wou stoppen voor een controle. Uiteindelijk vonden de agenten 16 kilogram cannabis in de wagen. 

De politie wou de wagen doen stoppen op de E17 in Nazareth, maar de bestuurder vluchtte, met een snelheid van 200 kilometer per uur. In Deerlijk, in West Vlaanderen, botste de auto tegen een geparkeerde wagen. De bestuurder probeerde nog te voet te vluchten, maar agenten konden hem al vrij snel vatten. In de wagen vonden ze 16 kilogram cannabis. De bestuurder, een jongen van 20 uit Nederland, is zijn rijbewijs kwijt. Hij is opgepakt en de onderzoeksrechter moet beslissen of hij aangehouden wordt. 

kasto80

Meest gelezen