Betty Matthysen

Man uit Kalmthout opgepakt die meisje zou hebben betast en gekust op de trein: "Mogelijk nog meer slachtoffers"

Een man uit Kalmthout zit in de cel omdat hij een minderjarig meisje tegen haar zin zou heben betast en gekust op de trein die van Puurs naar Roosendaal in Nederland reed. De lokale politie van de zone Grens pakte de man uit Kalmthout zondag op. Hij is aangehouden. De politie vraagt dat eventuele andere slachtoffers zich zouden melden.

Nadat de politie vorige week op de hoogte werd gebracht van de feiten, zette ze extra ploegen in om toezicht te houden op treinen in de buurt van Kalmthout. Zondagavond zag zo'n ploeg hoe een man die aan de beschrijving voldeed een minderjarig meisje op de trein volgde en contact zocht met haar. De politie greep in en pakte de 41-jarige man uit Kalmthout op. Mogelijk heeft de man nog andere slachtoffers gemaakt die geen aangifte hebben gedaan. De politie vraagt om dat alsnog te doen.

Meest gelezen