Tupperware Pairoux

Tupperware opent echte winkel in Aarschot

In Vlaanderen bestaan ze al van in de jaren zestig. De tupperwareparty's. Bijeenkomsten van buren, vrienden, vriendinnen waarbij een verkoopster plastieken potjes probeert te slijten. Door corona mag dat niet meer. En dus heeft Ann Pairoux nu een fysieke winkel waar ze de producten verkoopt, in Aarschot. 

Tupperware, sinds jaar en dag bekend van potjes en keukenspullen in plastic en rubber opent een echte fysieke winkel in Aarschot. Die plaats is geen toeval, want de winkel gaat open vlakbij het verdeelcentrum van Tupperware, dat schrijft het Het Laatste Nieuws vandaag. Sonny Vanderheyden belde deze middag met Ann, ze is al 20 jaar verkoopster bij de firma. "Een jaar zonder tupperwareparty's was heel raar. Wij hadden daarvoor nooit iets digitaal gedaan en nu hebben we dat allemaal geleerd. Het gekke is dat de verkoop gestegen is. "

Beluister hieronder het gesprek uit de middag op radio 2

"De winkel gaat blijven, er zullen hier ook kookdemonstraties plaatsvinden maar natuurlijk hopen we dat we snel weer bij de mensen thuis kunnen komen. Alles wat we digitaal geleerd hebben blijven we ook doen op sociale media enzovoort. Maar er gaat niet boven de echte Tupperware homeparty's. Ik kan trouwens iedereen aanraden om consulente te worden, je zelfvertrouwen krijgt echt een boost."

Meest gelezen