Radio 2

Verdacht overlijden in Oostende: parket bevestigt dat man gewelddadig om het leven is gebracht 

De man die gisteren dood is teruggevonden in de Koninginnelaan in Oostende, is wel degelijk gewelddadig om het leven gebracht. Dat bevestigt het parket. Het waren arbeiders die het lijk vonden, terwijl ze aan het werk waren in een gebouw dat gesloopt moet worden.

De man werd in de kelder van het leegstaand pand gevonden. Het is nog niet duidelijk hoe hij is overleden. Er is al een verdachte opgepakt in de zaak. Meer informatie over de identiteit van de verdachte en het slachtoffer wil het parket nog niet kwijt. Het zou over 2 mannen zonder papieren gaan. 

In en rond het gebouw waar het lijk gevonden werd, wordt naar sporen gezocht. Donderdagavond is er een autopsie op het lichaam uitgevoerd. 

Radio 2

Meest gelezen